Aj tento rok sa RC Ráčik uchádza o vaše 2% z daní. Nenechajte tieto peniaze prepadnúť štátu a zodpovedne rozhodnite komu ich darujete.

Rodinné centrum Ráčik je tu pre váš už 15 rokov. Fungujeme dobrovoľne a svoju prácu robíme bez nároku na odmenu. Pre naše fungovanie sú dôležité aj príspevky z 2% daní. Pre niekoho z vás to znamená vypísanie jedného papiera, pre naše centrum to však znamená veľa.

Za váš príspevok vieme zorganizovať zaujímavú prednášku z výchovnej, enviromentálnej alebo rodinnej oblasti. Vieme pripraviť umelecký workshop, na ktorom objavíte aký máte talent alebo si nájdete svoju záľubu. Naše a vaše deti sa potešia zaujímavej hračke, ktorá pribudne v herničke, a ktorú si každý rodič nemôže dovoliť. Usporiadame divadielko pri ktorom sa deťom rozžiaria oči a ešte sa aj niečo nové dozvedia. Zavoláme odborníka, ktorí s vami pobeseduje na dôležitú tému z rodinnej oblasti. Vylepšíme naše priestory, aby ste sa tam cítili ešte lepšie. Stále málo? Máme mnoho plánov a nápadov, je aj na vás či nám pomôžete svojim príspevkom.

Ak ste našim priaznivcom už dlhší čas, určite ste si všimli že rok 2018 bol mimoriadne úspešný na jednorázové akcie a aktivity. Mnohé z aktivít sme priniesli za minimálne príspevky, pretože sme mali úspešne podané projekty. A chceme pokračovať aj naďalej a ani zďaleka nekončíme. Práve naopak, sme plní nápadov a ešte je veľa vecí ktoré chceme v RC Ráčik vylepšiť. A vy nám to viete umožniť jednoduchým vyplnením tohto formuláru. Ak budete potrebovať pomoc pokojne nás kontaktujte. Dajte o tom vedieť aj svojim kolegom, známym, susedom, nenechajme prepadnúť 2% štátu.

Ďakujeme za vašu podporu!

Darujte 2%