Chcete mať zdravé a harmonické dieťa? Vyskúšajte detskú RAINBOW jogu! Pre deti vo veku od 3 do 7 rokov jóga musí byť zábava ?.
V tomto veku je dôležité naučiť deti správnym návykom hlavne čo sa týka držania tela a dýchania nosom. Všetko čo sa naučia využijú aj v bežnom živote, pri športe, v škôlke či škole.
Každá hodina má svoju štruktúru. Začneme spoločným kruhom, prejdeme rozcvičkou a zábava sa môže začať. Jogové pozície vychádzajú z prírody, napodobňovania zvierat, stromov, kvetín. V našich príbehoch budeme s jogou cestovať lietadlom, autom, bicyklom, raketou, balónom, lietajúcim kobercom či loďou.
Budeme skákať ako žaby, ohýbať sa ako mačky, či naťahovať sa ako psy.
Budeme tancovať, spievať, recitovať, budeme zdraviť slniečko, sústrediť sa, smiať sa a tešiť sa. Budeme hluční a rýchli, ale naučíme sa aj spomaliť a stíšiť. Naučíme sa rešpektovať seba, svoju jedinečnosť, ale aj ostatných. Nebude pre nás dôležité kto kam dočiahne, ani to kto bude prvý. Odmenou nám bude dobrý pocit z toho, čo sa nám podarilo a z prežitého okamžiku. Overený formát vo viacerých krajinách sveta https://rainbowyogatraining.com/

Nový kurz začína 8.1.2024 v počte 21 lekcií.

Lektorka Eli Šabíková: www.detskajoga.sk

Detská joga s Eli