Aj tento rok sa RC Ráčik uchádza o vaše 2% z daní. Nenechajte tieto peniaze prepadnúť štátu a zodpovedne rozhodnite, komu ich darujete.

Formulár na stiahnutie

Rodinné centrum Ráčik je tu pre vás už 15 rokov. Fungujeme dobrovoľne a svoju prácu robíme bez nároku na odmenu. Pre naše fungovanie sú dôležité aj príspevky z 2% vašich daní. Vďaka peniazom, ktoré by inak prepadli štátu, môžeme zveľaďovať priestory RC Ráčik, určené vám a vašim deťom. Pozývame odborníkov, ktorí s vami diskutujú na rôzne témy, týkajúce sa (nielen) rodičovstva. Organizujeme podujatia, prednášky a workshopy, o ktoré je čoraz väčší záujem. Máme mnoho plánov a nápadov a za sebou ďalší úspešný rok fungovania, kedy sa aj vďaka vašim príspevkom opäť uskutočnilo mnoho zaujímavých podujatí.

Mnohé z našich aktivít sú nízkorozpočtové, keďže naše projekty boli úspešne podané. A chceme pokračovať aj naďalej, je ešte veľa vecí, ktoré chceme v RC Ráčik vylepšiť. Vy nám to viete umožniť jednoduchým vyplnením tohto formuláru.

Ak budete potrebovať pomoc, pokojne nás kontaktujte. Dajte o tom vedieť aj svojim kolegom, známym, susedom,… Nenechajme prepadnúť svoje 2% štátu!

Ďakujeme za vašu podporu!

Darujte 2% dane Ráčiku