Aj tento rok sa RC Ráčik uchádza o vaše 2% z daní. Nenechajte tieto peniaze prepadnúť štátu a  rozhodnite, komu ich darujete.

Našu video kampaň si môžte pozrieť tu https://www.youtube.com/watch?v=qk4hJw-OZVo

Rodinné centrum Ráčik je tu pre vás už 18 rokov. Fungujeme dobrovoľne a svoju prácu robíme bez nároku na odmenu. Pre naše fungovanie sú dôležité aj príspevky z 2% vašich daní. Po náročnom roku súvisiacom s korona krízou sú pre nás financie z 2% ešte dôležitejšie ako doteraz. Naše centrum ostalo na niekoľko mesiacov zatvorené, ale účty platíme naďalej. Vďaka peniazom, ktoré by inak prepadli štátu si budeme môcť dovoliť fungovať a zaplatíme nimi naše základné výdavky, ale aj nevyhnutné položky. Napríklad odvlhčovač vzduchu do pivnice, ktorú nám pravidelne vytápa alebo skriňu a regály na veci, ktoré používame na kurzy a pre našu prevádzku. Zveľadíme priestory RC Ráčik, ktoré budú využívané rodičmi s najmenšími deťmi. Plánujeme organizovať prednášky, workshopy a akcie pre rodičov s deťmi a veríme, že ďalší rok si vynahradíme týždne a mesiace, kedy sme sa nemohli vidieť. Napriek tomu, že posledné obdobie sa nedá označiť za úspešné, sme vďační aj za to, že sa nám podarilo udržať a fungovať aspoň v online priestore.

Pre naše nasledujúce úspešné odbobie sú pre nás dôležité vaše príspevky z 2% daní a vy nám ich pomôžete získať jednoduchým vyplnením tohto formuláru

Ak budete potrebovať pomoc, pokojne nás kontaktujte. Dajte o tom vedieť aj svojim kolegom, známym, susedom.

Darujte 2% z daní Ráčiku