⬇️Українською – гортайте нижче⬇️
?? Rodinné centrum Ráčik pomáha. ??
Od 24.3 budeme mať otvorenú našu herničku KAŽDÝ ŠTVRTOK pre Ukrajinské maminy s deťmi, v čase od 8:30 do 11:30. V Ráčiku bude mať v tom čase službu naša členka Viki, ktorá z Ukrajiny pochádza.Ukáže maminám priestory. Maminy si spolu môžu v bezpečí vypiť kávu či čaj a podeliť sa o svoje strachy, ale aj povzbudiť sa navzájom.Zatiaľ čo ich deti sa môžu v bezpečnom prostredí pohrať v našej herničke.Je pre nich nesmierne dôležité mať možnosť prísť na iné myšlienky a odreagovať sa aspoň trošku. Hernička bude zadarmo. Zatiaľ dávame jeden deň a podľa potreby možno pridáme ďalší.Podľa aktuálnych opatrení je povolené mať v našich priestoroch 12 dospelých ľudí (s respirátormi). 
V tomto čase tiež môžu spísať svoje potreby. Spolu s Viki dajú dokopy zoznamy vecí, ktoré im chýbajú. A do ďalšej herničky sa my, členky a dobrovoľníčky Ráčika posnažime tieto balíčky dať dokopy a odovzdať im. 
Je to to najmenej, čo môžeme urobiť pre ľudí, ktorí museli utiecť zo svojich domovov pred vojnou.
Prosíme o zdieľanie tejto informácie, aby sa dostala k maminám, ktoré túto službu potrebujú.
????????????????????????????????
З четверга 24.3 у нас буде відкрито ігрову кімнату для мам з України з дітьми, з 8:30 до 11:30.  У Рачику в цей час буде дівчина Віка, яка сама з України. Діти  зможуть пограти, а мами поспілкуватися. Дитяча кімната буде безкоштовною

Zelená herňa pre Ukrajinské maminy s deťmi. Každý štvrtok v čase od 8:30 do 11:30