Pozývame vás na divadielko pre najmenšie deti Batolárium Lili v Rodinnom centre Ráčik 20.4.

Divadielko odohráme o 09.00 a 10.00.

O 11.00 sa divadielko hrá pre ukrajinské rodiny s deťmi.

Kvôli obmedzenej kapacite (15 detí na predstavenie) je nutné prihlásenie na: info.racik@gmail.com.

Malá LiLi spoločne s deťmi nielen objaví, ale aj okúsi štyri ročné obdobia. Doprajte svojim deťom jedinečný zážitok z doposiaľ nepoznaného.

Divadelné predstavenia s označením “batolárium” sú určené pre deti od 6 mesiacov do 4 rokov. Je to formát venovaný najmladšiemu divákovi, ktorý si berie za cieľ rozvíjať detské zmysly, sústreďuje sa na jeho pozornosť a komunikuje na základe neobvyklého dialógu založenom na vizuálnych stimuloch. Dve herečky spoločne vytvoria bezpečné miesto, z ktorého sa dajú podnikať výpravy do okolia, spoznávať a skúmať. Interaktívna forma sa osvedčila ako skvelý spôsob na získanie si pozornosti detí, ktorých správanie je v tomto veku úplne odlišné od starších divákov. Na batoláriách je dovolené smiať sa, plakať, hýbať sa, aj slintať!

Vstupné: Dobrovoľný príspevok pre RC Ráčik. Ďakujeme nadácii ZSE za finančnú podporu

Вистава о 20.4 об 11.00 для українських сімей з дітьми. Через обмежену кількість (15 дітей на виставу) необхідно зареєструватися за адресою: info.racik@gmail.com.
Маленька ЛіЛі разом з дітьми не тільки дізнається, але й відчує чотири пори року. Подаруйте своїм дітям унікальний досвід невідомого досі. Театралізовані вистави під назвою «малюк» розраховані на дітей від 6 місяців до 4 років. Це формат, присвячений наймолодшому глядачеві, який спрямований на розвиток чуття дітей, акцентує увагу та спілкується на основі незвичайного діалогу на основі візуальних стимулів. Малюкам дозволено сміятися, плакати, рухатися і пускати слини!

Divadielko pre najmenších v Ráčiku