Aj tento rok sa RC Ráčik uchádza o vaše 2% z daní. Nenechajte tieto peniaze prepadnúť štátu a zodpovedne rozhodnite, komu ich darujete.

Vyhlásenie na stiahnutie

Rodinné centrum Ráčik je tu pre vás. Fungujeme dobrovoľne a svoju prácu robíme bez nároku na odmenu. Pre naše fungovanie sú dôležité aj príspevky z 2% vašich daní. Vďaka peniazom, ktoré by inak prepadli štátu, môžeme zveľaďovať priestory RC Ráčik, určené vám a vašim deťom. Pozývame odborníkov, ktorí s vami diskutujú na rôzne témy, týkajúce sa (nielen) rodičovstva. Organizujeme podujatia, prednášky a workshopy, o ktoré je čoraz väčší záujem. Máme mnoho plánov a nápadov a za sebou ďalší úspešný rok fungovania, kedy sa aj vďaka vašim príspevkom opäť uskutočnilo mnoho zaujímavých podujatí, zlepšilo sa vybavenie priestorov, rozšírila sa požičovňa karnevalových kostýmov a kúpili nové hračky.

Mnohé z našich aktivít sú nízkorozpočtové za účasti dobrovoľníkov, ktorí chcú aj naďalej do Ráčika prinášať program pre deti, rodiny aj dospelých. Vy nám to viete umožniť jednoduchým vyplnením tohto formuláru.

Ak budete potrebovať pomoc, pokojne nás kontaktujte. Dajte o tom vedieť aj svojim kolegom, známym, susedom,… Nenechajme prepadnúť svoje 2% štátu!

Ďakujeme za vašu podporu!

2% z daní pre Ráčik