Pripoj sa: 14.12.2023

Cena 9 €

Darček: E-BOOK Zorganizovaný šatník Z ROKU 2022

Viac informácií: www.racik.sk

Registrácia: www.kominky.cz/special/

email: nika@kominky.cz

Vstúpte so mnou na cestu k lepšej organizácii a lepšiemu prehľadu vo vašom šatníku! Spoločným cieľom je vytvoriť šatník, ktorý bude odrazom vašej osobnosti, plný obľúbených kúskov a pripravený na každodenné štýlové kombinácie.

Čo môžete očakávať:

✨ Praktické rady pre organizáciu: Naučíme vás jednoduchým a účinným metódam na organizáciu oblečenia a doplnkov. Spoločne vytvoríme systém, ktorý vám uľahčí nájdenie toho správneho kúsku v správny čas.

🌈 Minimalistický prístup: Preskúmame princípy minimalizmu v šatníku, aby ste mali menej, ale kvalitnejších vecí, ktoré naozaj milujete.

👗 Farby a štýl: Podelíme sa o tipy na kombináciu farieb a vytvorenie jedinečných štýlov. Odteraz už nebudete stáť pred šatníkom s otázkou „Čo si obliecť?“ 

🗂️ Praktické rady pre udržanie poriadku: Stratégie a praktické vertikálne skladanie pre udržanie poriadku v šatníku. 

Pripojte sa k nám na tomto nezabudnuteľnom šatníkovom makeovre! Spoločne vytvoríme priestor plný radosti, jednoduchosti a štýlovej elegancie. Buďte pripravení na zmenu a zistite, ako môže dobre organizovaný šatník ovplyvniť váš každodenný život. Teším sa na stretnutie s vami na workshope „Organizácia a prehľad v šatníku: Šatníkový MAKEOVER“! ✨👚🌈Přihlásit: https://kominky.cz/special/

Nicol Dunčko – zakladatelka projektu Komínky – Well Organized Home

Organizácia a prehľad v šatníku: ŠATNÍKOVÝ MAKEOVER!