Dňa 23.1. 2024 (utorok) všetkých srdečne pozývame, do nášho Ráčika, na dlho pripravované benefičné podujatie – DOBROČINNÝ DEŇ PRE KATKU GRÚBEROVÚ. 

Spoločne si užijeme pestrý program počas celého dňa (9-18hod. ). Nebude chýbať ani malé občerstvenie a kopec dobrej nálady. 

Vstupné je DOBROVOĽNÝ PRÍSPEVOK! 

CELÝ VÝŤAŽOK Z PODUJATIA BUDE ODOVZDANÝ KATKE GRÚBEROVEJ. 

9-12hod. – @Lesný Klubík Rača  sa na chvíľu presunie z lesov do zelenej herničky, kde budeme spoznávať život lesných zvieratiek, čítať si príbehy z krásnych knižiek, maľovať a tvoriť, spievať si lesné piesne. 

13-15hod. – v oranžovej herni bude postavená opičia dráha , nebude chýbať ani trampolína, senzorické a balančné pomôcky. Deti si budú môcť vyskúšať rôzne hudobné nástroje a preskúmať hry zamerané na jemnú motoriku.

14-16hod. – naša dlhoročná lektorka @Katarina Kosanova z kurzu Maľovanie je čarovanie uvedie deti do sveta umenia. Taktiež budete mať možnosť prezrieť si jej knihy, ktorých kúpou podporíte našu zbierku.

15-17hod. – Kamienkovanie a maľovanie na tvár s  našou @Jana Dundová

16:00 a 17:00 – Batolarium Dúha (povinné prihlasovanie ) vhodné pre deti do 3rokov 

16-18hod. – tvorivé aktivity – vymaľuj si vlastnú tašku a iné

Ďakujeme Evke z  @Lesny Klubík Rača , @katarina Kosanova a @jana Dundová za ich čas a prácu, ktorú nám a vám nezištne venujú počas tohto dňa, bez nároku na honorár🥰 Ešte raz , VEĽKÉ ĎAKUJEM.

Už teraz sa na vás veľmi tešíme. 

DOBROČINNÝ DEŇ PRE KATKU GRÚBEROVÚ 23.1.24; 9.00-18.00