Menia sa opatrenia a Bratislava bude v červenej zóne. Náš plánovaný Lampiónový sprievod sme museli prispôsobiť aktuálnym opatreniam pre hromadné podujatia.


SPOLOČNÝ SPRIEVOD RUŠÍME A MENÍ SA AJ MIESTO KONANIA
Spoločný sprievod rušíme (každá rodina si však môže prejsť svoju vlastnú lampiónovú trasu), ale radi vás privítame v areáli SOŠ masmediálnych a informačných štúdií na Kadnárovej ul. 7, s naším programom – drum show skupiny Maribondo, a tradičným občerstvením – kapustnica, punč a domáce koláče.

NÁŠ “LAMPIÓNOVÝ SPRIEVOD” SA ROZDELÍ MEDZI DVA AREÁLY
Z dôvodu aktuálnych covid opatrení bude program a občerstvenie vo vnútri školy pre návštevníkov spĺňajúcich kritériá OTP. Kapacita tohto podujatia je 100 návštevníkov. Každý, kto do areálu vojde musí spĺňať podmienky OTP (preukázať sa dokladom) a nechať nám kontaktné číslo. Zároveň dostane vratnú vstupenku. Pri odchode z areálu ju odovzdá naspäť personálu, aby sme mohli do areálu pustiť ďalších ľudí. Ďakujeme, že nás prídete podporiť, a že rozumiete, že my všetci musíme nariadenia dodržiavať.
Okrem tohto podujatia bude RC Ráčik ponúkať v čase 17.30 – 19.00 občerstvenie TAKE AWAY (výdajné okienko pre kapustnicu, punč a domáce koláče) aj pre ľudí spĺňajúcich režim ZÁKLAD, zboku budovy školy, z ulice Jozefa Hagaru. Sme si vedomí toho, že nie každý sa dostane dovnútra areálu, a preto bude zriadená táto zóna, ktorá umožní všetkým byť aspoň trošku súčasťou lampiónového programu a nadýchnuť sa jeho atmosféry.

ĎAKUJEME ZA VAŠU PODPORU A POCHOPENIE
Veríme, že to spoločne zvládneme aj v pozmenených podmienkach. RC Ráčik potrebuje vašu podporu a veľmi nám pomôže ak prídete, zúčastnite sa programu a prispejete nám kúpou kapustnice, koláčov alebo punču. Prosíme o zdieľanie, aby sa informácie dostali čo najďalej.

Lampiónový sprievod RC Ráčik – POZOR POZOR – ZMENA!